tiistai 14. huhtikuuta 2009

uusi luuri.

Pääsiäispyhien välissä kävin ostamassa itselleni jotain uutta. Nyt olen onnellisesti Sony Ericsson T700:n omistaja. Puhelimen valinta on aina ollut iso prosessi, sillä markkinoilla on yllättävän vähän hyvännäköisiä [+ohuita ja pieniä] puhelimia. Nokian muotomaailmasta en pidä, ja muutenkaan ei mitkään hyvät kokemukset kyseisestä lafkasta ole, Motorola taas oli pitkään oma suosikkini ja Razr V3:sta kaipaan edelleen, mutta kyseisellä merkillä ei juurikaan ole tällähetkellä mitään uutta annettavaa.

Myöskin hinta on suuri tekijä. En periaatteestakaan maksa älyttömiä summia puhelimesta joka hyvässä lykyssä kestää sen kaksi vuotta ja sitten hajoaa. Joten Applen iPhone ei missään nimessä tullut kysymykseenkään, niin hintansa kuin kokonsakkaan puolesta. Jos Apple jossakin vaiheessa tekee karsitumman ja pienemmän version, niin sitten lupaan jo harkita [ja ehkä jopa hiukan maksaakkin siitä].

Näin muutaman päivän käytöllä olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen. Toimii kuin unelma, ja ensimmäistä kertaa ei ollut vaikeaa totutella uuden merkin käyttöliittymään. Iisipiisi.



Sony Ericsson

Ei kommentteja: