tiistai 12. toukokuuta 2009

kamelilta katkesi selkä.

Laukun muodossa siis.
Kuusi viikkoa sitten löysin aivan ihanan Friis&Companyn olkalaukun. Meni kaksi viikkoa ja siitä irtosi koristekivi, sain uuden vaihdossa ja olin tyytyväinen, kunnes..

Eiliseen mennessä siitä oli irronnut sekä koristekivi, että tupsu nauhan päästä ja olkahihna oli kahdella [!] langalla enään kiinni. Palautin siis laukun taas. Myyjäkin suositteli etten enään ottaisi samanlaista vaan joko rahat takaisin tai jonkin toisen heidän valikoimasta. Kun mitään kivaa uutta laukkua ei löytynyt, siirsin omat tavarani ostoskassiin ja kiukulla ostamaan sen ainoan kassin jonka tiesin löytyvän helposti ja nopeasti.

Siinä se nyt on: Fatboyn pronssinen s-kokoinen olkalaukku. Ja minä olen enemmän kuin tyytyväinen.



Värivalinnasta olen vielä itsekkin yllättynyt. Mutta se vaan oli jollakin tapaa kaunein noista metalliväreistä. Hohtaa hillitymmin ja on riittävän tumma.

1 kommentti:

jari kirjoitti...

Kasseista: Eilen tuli myyntiin (lanseeraus 13.5) Savethec:n uudet kassit, muotoillut Harri Koskinen. Tummia värejä niistä ei löydy, kun ne on tehty vanhoista purjeista. Itse pidän niistä kovasti. Jotenkin vain ikuisesti Koskista ihailleena ja yli 10v. merillä olleena en vain löydä syytä olla ostamatta jotain (Brygga o. Crew) niistä.

Onhan noita kierrätys pressukasseja ennenkin tehty esim Vaho bags, Freitag,.. Mutta ei kotimaisia ja muistuttaahan tuo purjekangas hieman enemmän kangasta kuin PVC.

Myös Itämeren suojelu saa osan liikevaihdosta, mutta kuinka paljon, niin sitä ei lehdistötiedotteessa kerrottu. Miksi?