torstai 4. kesäkuuta 2009

catmax.

Maalattu on. Tarvittiin vain valkoista kalustemaalia käsittelemättömän vanerin päälle, sekä kuumalimaa uusien harmaiden huopaosien kiinnittämiseen. Onneksi rontit olivat hoidossa tämän projektin ajan, muutoin saattaisi olla valkotassuisia kissoja sekä laikullisia lattioita.

Lopputulos on mielestäni hyvä:



Ennen:

7 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Huomattava parannus, vaikkakin edelleen odotan sitä silmänkestävää kissankiipeilypuuta.

Rosie kirjoitti...

Hieno tuli! :D

-T kirjoitti...

sitruuna; sitä samaa mäkin odotan, tämä on ollut markkinoilla olevista se parasvaihto mun silmään. Mutta ruma se silti on :P Sisalköydestäkin toivoisin joitan värjättyjä versioita.. Tämän kanssa nyt mennään, vaikka on mulla varastossa itsetehtykin (suunnitteilla laittaa parvekkeelle, kunhan lasitus kunnossa).

Kiitos Ruusu :)

AHBL kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Jeij!
Tätä muutosta on odotettu. ;)

-T kirjoitti...

nunu; pikkuhiljaa hyvä tulee!
ootan sua kahville käymään ;)

Senni kirjoitti...

Onpas kivannäköinen tuollaisena valkeana! Suunnittelen Catmaxin tilaamista ja puuosien maalaamista, ja haluaisin kysyä vähän neuvoa. Jos irroitit Pilvilinnan köydet, miten se onnistui? Entä huopaosat? Olisi varmasti helpompi sutia maalia ilman tiellä olevia köysiä ja kankaita.

-T kirjoitti...

Senni;
Köydet ovat helppo irroittaa; ovat kiinni molemmista päistä vain perussolmulla. Huopaosat irroitin metallilastalla ja mattopuukolla, olivat tiukasti kiinni ja uudet kiinnitin kuumaliimalla.

Vinkkaisin että jos olet tilaamassa uutta puuta ja haluat sen samointein maalata, pyydät Catmaxin mukavalta henkilökunnalta lähettämään huopaosat irtonaisina, näin päset suoraan maalaamaan puun siististi ja huovat ovat vielä kelvollisia paikalleen laitettaviksi. Ja kuten aikoinaan mullekin neuvoivat, on maalin hyvä olla vesiliukoista :)
-T