tiistai 24. marraskuuta 2009

verta, vampyyreja ja sen sellaista.

Kaksi tuotantokautta viikon sisään katsoneena täytyy kyllä kerrankin ylistää tv-sarjaa. Jo ekasta jaksosta koukkuunnuin täysin, joten yksi viikko elämästäni meni suurin piirtein näin: aamulla töihin, töistä pikimmiten kotiin, kotona läppäri auki ja yöllä hyvin myöhään nukkumaan. Suosittelen kaikille!

Sarjahan kertoo vampyyreista ja sen sellaisista yliluonnollisista jutuista. Ja tottakai mukana on myös se erikoinen rakkaustarina.

Pidän sarjan "realistisesta" otteesta, erikoisista henkilöhahmoista ja siitä, ettei kaikki ole niin kiillotettua ja kaunista kuten jenkkisarjoissa yleensä. Tämä on enemmänkin karu kuin kaunis.

True Blood alkaa pyörimään tv2:lla helmikuussa 2010. Tsekatkaa jollette jo ole.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen jo katsonut silmät kiiluen molemmat tuotantokaudet ja odotan malttamattomana lisää. Todellakin erilainen ja jollain tavalla parempikin kuin esimerkiksi Meyerin sarja, todellisempi ja kekseliäämpi. Ja huumori on loistavaa!

-T kirjoitti...

Kyllä. Tämä on hyvin selkeästi aikuisille, kun taas Meyerin suurin kohdeyleisö on paljon nuorempaa (toki kirjoista tykkäsin itsekkin). Ja huumori todellakin toimii!

Lisäksi tykkään ettei näyttelijät ole kaikki kiiltokuvakauniita, vaan erikoisen ja näinollen realistisemman näköisiä -tuotetta ei ole ylistailattu.

Rosie kirjoitti...

Missä tuota voi katsoa ennakkoon? Youtubessa?
Alkoi kiinnostamaan ihan hirmuisesti! :)

-T kirjoitti...

Ekan kauden saa tilattua ainakin play.com:sta suomenkielisin tekstityksin :)

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/11642555/True-Blood-Season-1/Product.html

Nora kirjoitti...

Saanko sanoa että aivan ihana blogi :) Jään ehdottomasti seuraamaan ^^ Pisteet vielä hyvästä mausta sarjankin suhteen :D

-T kirjoitti...

Saa sanoa ja kiitos!
Tää blogi on hieman tällainen hidastempoinen päivitysten suhteen, mutta toivottavasti jäät siitähuolimatta seuraamaan :)