tiistai 16. helmikuuta 2010

s.t.a.m.p.s.



Monellekko s.t.a.m.p.s. mahtaa olla tuttu? Mulle se ei ainakaan ollut, vaikka onkin jo vanha saksalainen brändi - ensimmäiset mallit kehitetty jopa 14 vuotta sitten. Ambiente -messuilla messe-shop myi näitä ja kas, en pystynyt välttämään ostamista. Jostakin syystä rannekellot ovat mulle se heikko kohta.

Ideana on, että kellon voi kustomoida itselleen mieluisaksi: valikoimissa on kellotauluja, hihnoja eri väreissä ja malleissa, sekä löytyy metallikehystä, kaulanauhaa, ripustuskoukkua. Itseasiassa kellotaulujen takana on tarra, jolla sen voi laittaa myös mihin tahansa liimattavaan pintaan.


Omaan kellooni valitsin kellotaulun, metallikehyksen [joka muuten on miesten versioon tarkoitettu -huiman massiivinen!] ja mattavalkoisen hihnan. Kokonaisuus kustansi [20+20+15] 55e, joten vaikkei usein käyttäisikään niin ei jää myöskään harmittamaan.



3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Luettuani postauksesi kunnolla (pahoitteluni!), tässä kommenttini uudestaan: Kellosi on tosi kiva! Pidän siitä, että vaihtoehdoista voi koota omanlaisensa. Katselin stampsin sivuja, mutta näytti siltä, etteivät he toimita Saksan ulkopuolelle. Tiedätkö saako niitä jostain Suomesta/internetistä?

-T kirjoitti...

Ensi kuussa saa tilattua ihan Suomestakin! ttp://www.somanet.fi/tuotteet/uutuus.php

Täytyy varmaan itsekkin investoida uuteen kellotauluun ja pariin rannekkeeseen :)

-T kirjoitti...

Korjaus edelliseen: uutuuksia saa ensi kuussa, vanhoja malleja vaikka heti :)