tiistai 6. tammikuuta 2009

edistyksiä ja keskeneräisyyksiä.

On ollut tiukka vuodenvaihde, aika ei ole meinannut riittää sitten mihinkään. Paljon keskeneräisiä juttuja löytyy täältä asunnosta, joitakin uusia hankintoja ja suunnitelmia, joten vapaapäiville olisi tarvetta!

Valokuvaseinä keittiössä. Tämä on aloitettu jo viime syksynä, valmistunee pikkuhiljaa.



Peiliprokkis. Kehykset sain kuin sainkin vapaapäivinä maalattua, mutta joudun sittenkin irroittamaan peilin kehyksistään, jotta tulos olisi huolitellumpi. Tällähetkellä peili heijastaa reunan alla olevaa valkoista, ja tämähän ei ole hyväksyttävää.



Tv -taso. Kokonaisuus ei ole vielä valmis, joten parempaa kuvaa ei saa tähänhätään.



Sama meininki ruokapöydän suhteen, kulmakuvaan joudumme tyytymään. Sininen seinä kun ei tee oikeutta keltaiselle värille. Seinän maalaus onkin tärkeysjärjestyksessä ensi sijalla.
[Nuu kurkkii tuolin jalkojen välissä]



Ja hieman päivitettyä elektroniikkaa. Tallentava digiboksi tuli lahjaksi, 8 vuotta vanha Pioneerin dvd -soitin vaihtui Samsungin mustaan F1080 Tactile DVD Playeriin ja äänentoisto-ongelman ratkaisin Logitechin Z-4i aktiivikaiuttimilla -en halunnut erillistä vahvistinta, enkä myöskään kotiteattereihin kuuluvia 5 langallista kaiutinta.



Kaiuttimet tulen asentamaan suoraan seinään [kunhan vaan hankin johtoa ja löydän aikaa].
Seinien todellinen väri on vaaleanharmaa, se tosin päivänvalossa siftaa vaaleansiniseen. Pohdin myös uudelleenmaalaamisen mahdollisuutta.

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihanan raikkaita värejä. Kiva nähdä keltainen pöytä mustien, valkoisten ja kirkkaiden tuolien kanssa. Itse en pystyisi pitämään sellaista omassa asunnossa, mutta kuvissa keltainen/musta/valkoinen näyttää aina hienolta. Ovatko pöytä ja taso Mooblelta?

-T kirjoitti...

Vielä paremmalta näyttäisi tuo keltainen, jos lattia olisi haluamani valkoinen.
Mooblelta ovat, pöytä painaa kuin synti, ei ole pahemmin siirreltävissä ja kanto tänne oli tuskaa. Pahoin pelkään, että jos joskus tulee muutto eteen, niin pöydän täytyy jäädä :P

Tia kirjoitti...

Melkoiset värit. :) Raikkaat, mutta pääsiäis-mielikuvat pyrkivät väkisin mieleen. :)

Millasia kokemuksia sinulla on Mooblesta? Itse ei olla uskallettu sieltä tilata vielä mitään.

-T kirjoitti...

Hyvät kokemukset jäi Mooblesta. Tosin tuo pöytä olisi pitänyt hankkia pakattuna, ei voitu käsittää sitä todellista painoa ja siitä aiheutuvaa vaikeutta saada se tänne sisälle, joten pöytä tulee joskus uusittua aivan varmasti. TV-tasoon olen erittäin tyytyväinen, ja värit oli juuri sitä mitä värikartoissakin (Tikkurilan).
Pääsiäinen täällä ei kyllä muuten vallitse, olen liian ihastunut mustaan sekä valkoiseen ;)

sitruuna kirjoitti...

Ah, nuo kalusteet näyttävät todella hyviltä, odotan kokokuvia innolla. Ihana vihreä! Olen himoinnut myös Mooblen kalusteita, mutta toistaiseksi budjetti on rajoittanut. Kiva kuulla, että ovat onnistuneita.