lauantai 24. tammikuuta 2009

uutta eeroa.

Aarniolta tulee taas uusia tuotteita. Kastelukannun väreissä löytyy nyt myös vaateripustimia, jotka ovat saman valmistajan -Plastexin- tuotantoa.
Olen jo aiemmin pohtinut uusia eteiseen henkarit, joten tässä taisi tulla vastaus! Ja tietenkin vihreänä kastelukannua mukaillen.



Poni -sarja laajentuu: nyt on saatavilla Suomessa valmistettuja koivuvanerista tehtyjä tarjottimia, neljää eri väriä ja kahta eri kokoa. Mustan ja tämän pienemmän ottaisin heti!



Mutta mitä tapahtui Poni -avaimenperälle. Onko kukaan nähnyt niitä missään?
Sivuiltakin sen joutuu kaivamaan sanahaun kautta -toivottavasti tämä ei tarkoita etteikö niitä valmistettaisikaan. Tahtoo yhden!



Design Eero Aarnio

4 kommenttia:

sitruuna kirjoitti...

Ääääää, noi tarjottimet on ihania! Pakko saada! Varsinkin kun yksi vastaava tarjotin on ollut haussa - ajatuksissa ostaa ehkä Design Delin hau-juttu, jos ei muuta löydy. Mutta nyt löyty.

Ja tuon avaimenperän tahtoisin myös, bloggasin siitä jo tuhat vuotta sitten, mutta ei ole tosiaan näkynyt markkinoilla.

-T kirjoitti...

Niitä voisi ostaa useammankin, elleivät olisi suhteellisen kalliita. Olisi myös kiva jos muitakin ponituotteita saisi noissa väreissä, esim lakanat on mun mielestä suht tylsät nykyisellään.

Joskus kävin tuota avaimenperää kyselemässä liikkeistkin, eikä kukaan tosiaan ollut kuullutkaan moisesta. Aika outoa sitten julkistaa se nettisivuilla.

sitruuna kirjoitti...

Tykkään kyllä omista harmaista lakanoistani kovastikin (ja ne ovat mukavaa kangasta), mutta voisin hyvinkin ottaa sellaiset myös vihreänä.

Tarjottimet olivat niin kivoja, että piti itsekin blogata niistä saman tien.

-T kirjoitti...

Täytyy toivoa että heti alkukuusta löytää tarjottimia kaupoista, pääsis heti hypistelemään :)

Kiva kuulla että lakanat ovat hyvää materiaalia. Nyt sitten täytyy vaan toivoa vaikka mustaa värivaihtoehtoa.