sunnuntai 25. tammikuuta 2009

harmaus.

Tässä luvattuja kuvia uudistetusta seinästä. Eteisen harmaa ja tämä uusi olohuoneen puolella oleva vaaleampi ovat samasta värilistasta, toinen on pari pykälää vaaleampi kuin toinen. Makuuhuoneen musta näkyy taustalla.



Uusi matto olkkarissa. Edellinen oli hiekanvärinen, tämä valkoinen. Ajatuksena oli laittaa matto myös pöydän alle, mutta jos ensi syksyllä/talvella saankin petsattua lattian valkoiseksi, ei toista mattoa tarvitse.



[alimmassa kuvassa näkyykin tuo kolmas ja vaalein harmaansävy]

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Keltainen pöytä näyttää teillä hurjan herkullisen hyvältä. Onko seinässä metallilistat yläreunassa, vai näenkö kummia?

Tia kirjoitti...

Miten nuo Mooblen huonekalut ovat kestäneet käytössä? Onko esim pöydän pinta naarmuuntunut tms.? Nuo eivät taida olla korkeakiiltoisia?
Kuvassa näyttävät kyllä niin hienoilta. :)

-T kirjoitti...

Anna taitaa nähdä kummia :) Yritin kovin katsella itsekkin kuvia, mutten ihan käsittänyt mitä edes tarkoitit. Listoja ei siis ole, ainoastaan täällä on pari seinää hieman erikoisia, kun porras tulee betonipalkin takia.

Mooblen kalut on pysyneet kunnossa; tosin eihän ne mulla kauhean kauaa vielä ole olleetkaan. Pöytä kärsi hieman kuljetuksesta, johtuen sen painosta ja siitä etten tajunnut ottaa pakattuina (big mistake!).
Pintaan olen tyytyväinen, ja kuten Arietta jo arvasikin, niin mattapintaisia nämä ovat. Luulen myöskin että kolmen katin taloudessa tämä matta pysyy paremmassa kunnossa kuin korkeakilltoinen.

sitruuna kirjoitti...

Harmaa näyttää ihan tosi hyvältä. Olen itsekin suunnitellut makkarista muiden kuin vihreän seinän maalaamista harmaaksi heti kun on sopivaa aikaa ja moodi. Jotain joka matsaa olkkarin hopeanharmaaseen.

-T kirjoitti...

Mä muuten meinasin sitä Tikkurilan Taika -maalia myös. Ajattelin testausmielessä ostaa sitä ja katsoa miltä näyttäisi valon ja muun suhteen, mutta olis ollut aika kallista jollen olis ollutkaan tyytyväinen (90e).

Eeva kirjoitti...

Onpa hyviä sävyjä. Muistatko tuon vaaleimman merkin ja sävynumeron? Se voisi olla sopiva meillekin.

-T kirjoitti...

Vaalein on Teknoksen 0804-R90B :)