maanantai 19. tammikuuta 2009

pieniä lisäyksiä.

Sain kuin sainkin sunnuntaina maalattua sinisen seinän harmaaksi. Olen väriin erittäin tyytyväinen, mutta vielä tarvisi reunoja viimeistellä. Yritän saada kuvaa aikaiseksi, kunhan valoa olisi hiukan enemmän kuin seitsemän aikaan illalla.

Muutamia juttuja on tarttunut kaupungilta mukaan:
Ihanan tuoksuinen käsisaippua löytyi Sisustuksen Koodista, tuoksuu voimakkaasti limeltä ja muilta sitruksilta. Pullo on lasia ja saatavana on täyttöpakkauksia, saippua on tehty oliiviöljystä, siinä ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita, eikä sitä ole testattu eläimillä.



Finlaysonin Ajatus -patalaput. Tästä Anu Saaren suunnittelemasta printistä tykkään todella paljon, lakanoita olen hinkunut jo kauan.



Hiukan myös pyyhepäivitystä kylppäriin. Toinen setti jotain poikkeavaa väriä on vielä hankintalistalla, ehkä keltaiset tai vihreät. Useimmiten tulee käytettyä kahta isoa pyyhettä suihkun jälkeen; toinen kiedottuna pään ympärille, toinen vartalon.



Ja näinä kirja-alejen aikaan on erittäin mahdotonta olla ostamatta yhtään kirjaa. Pari hyvin mielenkiintoista opusta tuli hankittua ja mikä parasta, erittäin halvalla.



Savon de Marseille
Finlayson

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nuo Marseille-tuotteet, saippuat ja voiteet, tuoksuvat ihanan voimakkailta ja luonnollisilta. Ruusukäsivoide on huumaava. Miinuksena olen huomannut, että ainakin käsisaippua ei pese kunnolla. Tapanani on pyyhkäistä iltapesulla teräksinen lavuaari saippuavedellä, mutta tuo nimenomainen saippua ei tehoa mihinkään rasva/voide/saippuatahroihin, toisin kuin esim. Palmolive.

-T kirjoitti...

Harmi kuulla!
Tuo on mulla käytössä keittiössä, suunnittelin hankkivani myös vessaan, mutta ehkä testailen ja fiilistelen siis vielä :)

Eeva kirjoitti...

Ehdottomasti kuvia harmaasta seinästä eri valaistuksissa :) Meillä pitäisi maalata kaikki seinät jossain vaiheessa, mutta sopivan harmaan löytäminen on yllättävän hankalaa.

-T kirjoitti...

Mulla on itseasiassa täällä kolmea eri tummuusastetta harmaasta. Viimeistään viikonloppuna otan kuvia luonnonvalossa :)

W kirjoitti...

Hurraa harmaalle seinälle/seinille! Itse omistan sellaisia myös, kahdessa eri tummuudessa :)