lauantai 17. tammikuuta 2009

seitsemän.

Sitruuna heitti haasteen jossa pitää kertoa seitsemän ehkä yllättävääkin asiaa itsestään.
Päätin kokeilla, eka haasteeni sentään kyseessä:

1. Aamuisin herätyskellon soidessa, nousen silmänräpäyksessä ylös. En ole koskaan käyttänyt torkkua, en muista edes siirtäneeni kelloa eteenpäin. Herään ja toimin.

2. Rakastan suolaisia herkkuja. Lankean sipseihin aika ajoin, vaikka kuinka yritän pysyä päätöksessäni luopua niistä. Vastapainoksi sanottakoon, että makeat herkut pystyn jättämään helposti väliin.

3. Opiskelen teollista muotoilua. Opinnäytetyöni on vasta alkutekijöissä ja keväällä sen pitäisi olla valmis. Yritän kovin löytää kaikelle aikaa.

4. Teen kahta työtä. Oman alan duunissa olen ollut vuoden, viikonloppuisin mut voi löytää myös baaritiskin takaa.

5. Hiukset. Jos ne on hyvin, kaikki on hyvin -siis ulkoisesti. Kiinnitän myös huomiota muiden ihmisten hiuksiin. Paksu ja pörröinen miehentukka saa aikaan välittömän halun koskea; pyrin kuitenkin pitämään näppini erossa vieraista ihmisistä.

6. Inhoan jackass ja david chapelle -tyyppisiä ohjelmia. Näitä tv ja netti ovat täynnä. Jos joku pyytää katsomaan, ahdistus on taattu. En vaan kykene.

7. Kärsin ajoittain levottomista jaloista. Ei kivaa.

En tiedä kuinka yllättäviä nämä asiat nyt olivat, mutta sainpahan tehtyä. Tämä lonkero haasteessa päättyköön hyvillä mielin tähän.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Olin ennen samanlainen herätyskelloihminen, mutta aika on näköjään muuttanut ominaisuutta niin, että nykyään voin torkahdella vartin kerrallaan vaikka kuinka pitkään. :c)